Ökölvívás

Sokszor összekeverik a box-ot és az ökölvivást. Az ökölvívásnak technikája, szépsége van még a box csak eszetlen verekedés. Mindig van hova fejlődni de én személyszerint az ökölvívás szerelmese vagyok.. a boxot hagyjuk a kocsmákba.
Saját felkészülésemben illetve edzéseim keretein belül is próbálom ezt az irányvonalat követni. Mindezek mellett a bunyó talán az egyik legnagyobb erőálloképességet igénylő sportág és nem mellesleg rendkívüli zsírégető hatása van. Amennyiben edzettségi szintedet növelnéd, megtanulnád a küzdősportok atyját vagy csak szimplán monotonitás nélkül veszítenél pár felesleges kilót, ez a te sportod és ideje elkezdened!
Lokár Márk

Lokár Márk

Nyolcadik éve foglalkozom versenyszerűen az ökölvívással, jelenleg a Vasas Sportclub keretein belül. Utánpótlás magyar bajnok és felnőtt magyar bajnoki helyezésekkel büszkélkedhetek.
Sokszor összekeverik a box-ot és az ökölvivást. Az ökölvívásnak technikája, szépsége van míg a box csak eszetlen verekedés. Mindig van hova fejlődni, de én személy szerint az ökölvívás szerelmese vagyok, a boxot hagyjuk a kocsmákba.
Saját felkészülésemben, illetve edzéseim keretein belül is próbálom ezt az irányvonalat követni. Mindezek mellett a bunyó talán az egyik legnagyobb erőállóképességet igénylő sportág és nem mellesleg rendkívüli zsírégető hatása van. Amennyiben edzettségi szintedet növelnéd, megtanulnád a küzdősportok atyját, vagy csak szimplán monotonitás nélkül veszítenél pár felesleges kilót, ez a te sportod és ideje elkezdened! Annak pedig csak külön örülök ha a bemutatkozóm alapján engem gondolsz ehhez a megfelelő edzőnek.

 Nézd meg az adatlapom

Óra Információk

 Napok Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
 Lokár Márk

Óra Keresése