Bomba Body

bomba-body-atlant

Mint a neve is tükrözi, az óra célja a tökéletes alak elérése. Ütemes, pörgős zenére végzett erősítő és zsírégető óra, ahol ötvözzük a HIIT és a hagyományos aerobic óra elemeit. A HIIT ma az egyik leghatékonyabbnak tartott aerob edzésforma a zsírégetésre, mivel a zsírégető hatása órákkal az edzés után is kitart. Ez az óratípus edzettségi állapottól, nemtől és kortól is független, így egyaránt ajánlott mindenkinek. Az óra változatos gyakorlatokból áll, kitartást igényel, növeli a fittségi szintet és fejleszti a teljesítőképességet! Ha szereted a nehéz órákat és szeretnéd megdolgoztatni az összes izomcsoportodat, akkor itt a helyed.

Tiger Lívia

Tiger Lívia

OKJ-s Sportoktató (2012)
Aerobik Sportedző (2013) - Star Trainig Továbbképző Központ
Indoor Cycling Trainer (2013) - Star Trainig Továbbképző Központ
Személyi edző – Art Továbbképző Központ (2017/18)
 

Sziasztok!

Tiger Livi vagyok, aerobik oktató, személyi edző és indoor cycling trainer.

Legfőbb célom, hogy megszerettessem az emberekkel a mozgás örömét, mert tudom, hogy ebben a mai rohanó világban milyen fontos és elengedhetetlen a rendszeres sport az egészségmegőrzéshez, testi-lelki harmóniánkhoz, hiszen a mozgás csökkenti a stresszt, levezeti a feszültséget, feltölt, energizál és még sorolhatnám a számos pozitív hatását. Csak kitartónak kell lenni.  Nekem nagyon régóta betölti az életemet a mozgás szeretete és az egészséges életmód, amit szívvel-lélekkel űzök és hivatásomnak gondolok.

Várlak benneteket sok szeretettel jó hangulatú, pörgős órákon, többek között aerobikon, cross trainingen és tabatán. Fordulj hozzám bizalommal, bármi is legyen a cél (zsírégetés, alakformálás, étrendtervezés), együtt elérhetjük!

Küzdj, amíg ők alszanak.
Tanulj, amíg ők buliznak.

Élj úgy, ahogy ők álmodnak.”

 Nézd meg az adatlapom

Óra Információk

 Napok Hétfő Szerda
 Tiger Lívia

Óra Keresése