Senorita torna

Ha elmúltál 55 éves, de szeretnél „mozgásban maradni” látogass el hozzánk egy könnyed, minden ízületet átmozgató zenés tornára.
Idősödő korban is nagyon fontos a mozgás beiktatása a mindennapi életbe.  A rendszeres mozgás megkönnyíti a mindennapi teendők elvégzését, legyen szó bevásárlásról, házimunkáról vagy az unokákkal eltöltött aktív időről. Lassítja az öregedési folyamatot és kiváló a betegségek megelőzésére, különösen a szív és érrendszeri, illetve az ízületi problémák elkerülésére.

A Seniorita torna keretében különböző változatos gyakorlatokkal és eszközökkel találkozhatsz. (Lágylabda, óriáslabda, gumiszalag). Kellemes zenére az egész test összes izomcsoportja átmozgatásra kerül. Fokozzuk az ízületi mozgékonyságot és a testtartásjavítás sem maradhat el. 

Polányi Petra

Polányi Petra

Sziasztok, 
Polányi Petra vagyok Csoportos Fitness Instruktor, a sport már óvodás korom óta az életem része. Többféle sportágban is kipróbáltam magam, mint például a Gumiasztalos akrobatika és a Falmászás. A csoportos órákra gimnazista koromban találtam rá és ha időm engedte, a tanulás mellett egyet se hagytam ki. Nem csak a csoportos órák keretében sportoltam, amikor lehetőségem volt rá, otthon önállóan is fejleszteni próbáltam magam, új gyakorlatokat és módszereket megismerve.  Egy idő után rájöttem, hogy szeretném, ha a sport nem csak hobbi szinten lenne az életem része, hanem hivatásként is. A célom, hogy segítsek egy sportos, aktív és egészséges életmód kialakításában a munka és az egyéb teendők mellett. 
"Nagy eredmény kis lépésekben"


Kezd el most, csatlakozz Te is csoportos óráimhoz :) 

 Nézd meg az adatlapom

Óra Információk

 Napok Hétfő Szerda
 Polányi Petra

Óra Keresése