Spinning

A közösség és az instruktor hatására könnyebben átlendülsz a holtponton, a gyakorlatok elsajátítása egyszerű és szórakoztató. Az órák alatt semmi sem kötelező, így minden egyes résztvevő a saját ütemében fejlődhet, akár teljesen kezdők is bátran végigtekerhetnek egy órát.
Törekszem arra, hogy óráim mindig színvonalasak és változatosak maradjanak, emellett fontosnak tartom azt is, hogy minden esetben legyen céljuk is. Az edzés ne szenvedés, hanem élmény legyen!


Ne feledd:
Kitartó munkával nincs elérhetetlen cél!

Frei Hajnalka

Frei Hajnalka

Frei Hajnalka Aerobik
Végzettségem:
ELTE-TÓK Tanító, testnevelés műveltség területtel
Fitness instruktor
Kerékpár fitness oktató
Indoor Cycling instruktor
Terhes- és senior torna oktató

Gyerekkorom óta lételemem a mozgás. Számtalan sportot kipróbáltam, de igazi nagy szerelem a kerékpár és az evezés, a sárkányhajózás maradt. Imádok a szabadban és a teremben is tekerni, mindkettőnek megvan a maga varázsa. Szuper érzés, amikor az ember egy-egy fárasztó nap után felül a bringára és teker, közben teljesen kikapcsol, dübörög a zene, jól érzi magát, kellemesen elfárad. Leszáll, s mintha kicserélték volna. Az óráim tartása során arra törekszem, hogy a vendégeim jól érezzék magukat. Zenei téren mindenevő vagyok, változatosak a mixeim, de a szívem csücske azért a trance.
Azoknak ajánlom órámat, akik fogyni szeretnének, alakot formálni, állóképességet javítani, egy jó kis csapattal közösen szeretnének tekerni, vagy csak simán kicsit az egészségükért szeretnének tenni, esetleg egyik sem, csak vágynak arra, hogy kicsit kikapcsoljanak. A tudatos edzés híve vagyok.

Mottóm: "Ép testben, ép lélek."

 Nézd meg az adatlapom

Óra Információk

 Napok Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek
 Frei Hajnalka

Óra Keresése