Strong intervall

A Strong intervall™ órán kőkemény ütéseket és rúgásokat használunk, azon az alapelven, hogy azonos részekre azonos „koreográfia” van. 
Az új edzésforma a magas intenzitású intervallum tréning és az edzéshez tudományosan megkomponált zene kombinációja. Every beat has a move, every move has a beat (Minden ütemhez tartozik egy mozdulat, minden mozdulathoz tartozik egy ütem) - a szlogenje a Strong intervall™ programnak, mely a szinkronitást, a zenének és a mozdulatok intenzitásának egységét hangsúlyozza. Ez az új irányzat lényege is. Maradt a zene kiemelt fontossága, de fordult a kocka, az elektronikus zenében szakavatott producer mesterségesen állítja elő a gyakorlatokhoz legjobban illő zenét. A Strong intervall™ órákon az erőt és állóképességet fejlesztő gyakorlatok intenzitása fokozatosan erősödik. A saját testsúlyunkat használjuk fel az erőnlétünk és kondíciónk javításához, valamint izomzatunk szálkásításához és definiálásához.  
Ajánlom minden vendégemnek, aki formálódásra, álllóképességének javítására és önbizalmának építésére vágyik. 
Kovács Andrea

Kovács Andrea

Sziasztok!

Kovács Andrea vagyok, érvényes licensszel rendelkező zumba fitness instructor.
 
Korábban éveken át versenytáncoltam, illetve a tánc több formáját kipróbáltam a mozgásom fejlesztésének érdekében. A balett, hip-hop és a modern táncok is az életem részei voltak. 2014-ben vettem részt a zumba instructori alapképzésen. Azóta rengeteg szuper eseményen és továbbképzésen voltam, hogy vendégeimet óráról órára újdonságokkal kápráztassam el. 2017-ben Strong by Zumba képesítést szereztem, 2018-ban pedig Tallinban, Észtországban kaptam lehetőséget Aquazumba és Zumba Kids és Zumba Kids Jr. képzés elvégzésére. Az óráimon igyekszem mindenki zenei ízlését és mozgás igényét szem előtt tartani, hiszen ha ti boldogok vagytok, akkor én is az leszek.
 
Szeretettel várok minden érdeklődőt, mozogni vágyót!

 Nézd meg az adatlapom

Óra Információk

 Napok Hétfő Szerda
 Kovács Andrea

Óra Keresése