TeReX

Hogy milyen az órám, azt csak akkor tudod meg ha lejössz egy edzésre :) Én azt gondolom nem feltétlenül különböző mozgásokat, inkább különböző oktatókat kell kipróbálni. 

Szeretem a humort, szeretem átadni azt az energiát ami az óráimat és engem jellemez. Nálam alapelv, hogy semmi sem kötelező, ha éppen olyan napod van akkor elbújhatsz a sarokban kicsit átmozgatni magad és ezért senki sem fog rád szúrós szemmel nézni. Viszont törekszem arra, hogy ha velem jössz és felveszed a ritmust, ne csak egy edzést, hanem egy élményt is kapj. Úgy gondolom így sokkal jobban meg lehet szeretni/meg lehet szerettetni a mozgást, legyen az bármilyen típusú. Szeretek odafigyelni az egyéni sajátosságokra és ha van lehetőség akkor figyelembe veszem az egyéni kéréseket (habár csoportos foglalkozásokról, nem személyi edzésekről van szó). Szeretek beszélgetni az emberekkel órák előtt/után, szívesen próbálom megválaszolni az edzéssel kapcsolatos felmerülő kérdéseket (nem, közel sem tudok mindent, de igyekszem.

Keress bátran!

Lokár Márk

Lokár Márk

Nyolcadik éve foglalkozom versenyszerűen az ökölvívással, jelenleg a Vasas Sportclub keretein belül. Utánpótlás magyar bajnok és felnőtt magyar bajnoki helyezésekkel büszkélkedhetek.
Sokszor összekeverik a box-ot és az ökölvivást. Az ökölvívásnak technikája, szépsége van míg a box csak eszetlen verekedés. Mindig van hova fejlődni, de én személy szerint az ökölvívás szerelmese vagyok, a boxot hagyjuk a kocsmákba.
Saját felkészülésemben, illetve edzéseim keretein belül is próbálom ezt az irányvonalat követni. Mindezek mellett a bunyó talán az egyik legnagyobb erőállóképességet igénylő sportág és nem mellesleg rendkívüli zsírégető hatása van. Amennyiben edzettségi szintedet növelnéd, megtanulnád a küzdősportok atyját, vagy csak szimplán monotonitás nélkül veszítenél pár felesleges kilót, ez a te sportod és ideje elkezdened! Annak pedig csak külön örülök ha a bemutatkozóm alapján engem gondolsz ehhez a megfelelő edzőnek.

 Nézd meg az adatlapom

Óra Információk

 Napok Vasárnap
 Lokár Márk

Óra Keresése