TeReX

A TeReX edzésnél a saját testünket használjuk ellenállásként, és az intenzitást is mi magunk határozzuk meg.
A TeReX-el erő-állóképességet fejlesztünk, az edzések alapvetően erőfejlesztő jellegűek, de mivel a testünket folyamatosan mozgatjuk közben, ezért az állóképességünk is fejlődik!
TeReX-et mindenki a saját fittségi szintjének megfelelően tudja használni, az intenzitást testünk dőlésszögének megválasztásával tudjuk szabályozni, így lehet, hogy egy átlagember és egy élsportoló edzésére is alkalmas.
 
Várlak szeretettel óráimom ha szeretnél kikapcsolódni, feszesedni, fogyni és formálódni és rendesen elfáradni egy jó hangulatú TRX órán, miközben hangsúlyt fektetünk a core izmok erősítésére is. Akár kezdő vagy, akár haladó, a TRX-nek köszönhetően mindenkinek megvannak a megfelelő gyakorlatai, így kortól nemtől és edzettségi szinttől függetlenül mindenkit várok óráimon. 
Csizmás Ferenc

Csizmás Ferenc

Sziasztok,

Egy ideig az átlagos irodai dolgozók életmódját éltem, gyorskajával, kevés mozgással...meg is lett az eredménye. 2013-ban döntöttem úgy, hogy életmódot váltok. Első kézből tudom, hogy milyen 20 kg zsírtól megszabadulni, és milyen utána ugyanennyi izmot építeni. Végigjártam ezt az utat, így tudom hogyan kell célokat kitűzni és folyamatosan motiváltnak maradni.
Hosszú évek óta küzdősportolok, így különböző sportágak specifikus igényeire is tudok edzést tervezni. De ha szimplán csak fogyni vagy izmosodni szeretnél, abban is segítek. Emellett szükség esetén táplálkozási tanácsadó tudással is megtámogatom az edzéseket, ami garantálja a fejlődést.

Végzettségek:

Testépítés és Fitness Sportoktató OKJ - ART Edzőképzés

Cross Training Edző - ART Edzőképzés

Életmód és Táplálkozási Tanácsadó - ART Edzőképzés

 

tel: +36302980019

 
 

 Nézd meg az adatlapom

Óra Információk

 Napok Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Szombat
 Csizmás Ferenc

Óra Keresése