Zumba

zumba Kolumbiából származó, könnyen elsajátítható, latin ritmusokra épülő fitneszprogram. A mozdulatok aerobik és különböző táncok lépéseiből tevődnek össze. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, cumbia, flamenco, reggaeton és a hastánc.  
Ajánlom mindenkinek, aki felszabadultságra, formálódásra és mozgásra vágyik. Légy egy szuper csapat része, ahol rocksztár lehetsz!
Kovács Andrea

Kovács Andrea

Sziasztok!

Kovács Andrea vagyok, érvényes licensszel rendelkező zumba fitness instructor.
 
Korábban éveken át versenytáncoltam, illetve a tánc több formáját kipróbáltam a mozgásom fejlesztésének érdekében. A balett, hip-hop és a modern táncok is az életem részei voltak. 2014-ben vettem részt a zumba instructori alapképzésen. Azóta rengeteg szuper eseményen és továbbképzésen voltam, hogy vendégeimet óráról órára újdonságokkal kápráztassam el. 2017-ben Strong by Zumba képesítést szereztem, 2018-ban pedig Tallinban, Észtországban kaptam lehetőséget Aquazumba és Zumba Kids és Zumba Kids Jr. képzés elvégzésére. Az óráimon igyekszem mindenki zenei ízlését és mozgás igényét szem előtt tartani, hiszen ha ti boldogok vagytok, akkor én is az leszek.
 
Szeretettel várok minden érdeklődőt, mozogni vágyót!

 Nézd meg az adatlapom

Óra Információk

 Napok Hétfő Szerda
 Kovács Andrea

Óra Keresése