Lázár Anita

 Nézd meg az óráimat

Lázár Anita

Végzettségek:Masszőr
E-mail:
Bemutatkozás:

Sziasztok Lázár Anita vagyok sport-, gyógy- és triggerpont masszőr.

6 évvel ezelőtt találtam rá a hivatásomra és hitvallásomra, hogy hogyan tudok embereknek hatékonyan segíteni, hogy ugyanazt az örömet megtalálják a mozgásban és a sportban, amit én is tapasztalok gyerekkorom óta. Ezzel is egy lépéssel közeledve az egészségesebb (és egyben boldogabb) életmódhoz.

Folyamatos önképzéssel szélesítem az általam sikeresen használt terápiák spektrumát, hogy mindenkinek az izomzatához, anatómiájához mérten a legmegfelelőbb kezeléssel tudjak segíteni. Itthon fallabda klubbokban sportolókat illetve egy wellness központban a gyógyulni és regenerálódni vágyókat masszíroztam közel 4 éven keresztül. Az elmúlt 2 évben egy óceánjáró hajón volt lehetőségem egyénre szabott terápiák keretein belül komplex regenerációs programban részesíteni a vendégeimet.

Miben segíthet a rendszeres masszázs?

  • Megszünteti a fáradtságérzetet.
  • A tápanyaggal és az oxigénnel ellátott izomzat jobban működik.
  • Az izomzat erejét, tónusát, teljesítőképességét növeli. A myofascia - myofasciális kötőszöveti térhálós rendszer működését optimalizálja, támogatja.
  • A rendszeres masszázs akár 30%-kal tudja fokozni a sportolók teljesítőképességét sportmasszázsban képzett terapeuta esetén.
  • Nagyobb teljesítmények után a masszázs lényegesen jobb hatású mint a normál pihenés. Nagyobb igénybevétel után az ízületek, inak merevedésének oldására is rendkívül hatékony. Megfelelő terapeuta esetén a triggerpontok okozta kisugárzó fájdalmak enyhülnek. Segít abban, hogy az izmok a masszázs után tökéletesebben működjenek és a mozgás valóban örömet, okozzon.

Szaktudásom és az egészségügyi és nemzetközi masszőri tapasztalatom segít elűzni a stresszt és a feszültséget.
Büszkén mondhatom, hogy egyénre szabott masszázs kezeléseimmel segíthettem: világbajnokon, kismamán, olimpikonon, diplomatán, üzletemberen és háziasszonyon egyaránt.
Legjobb eredményeimet a mozgásszervi panaszok, sportsérülések rehabilitációjában illetve sportolók teljesítményének fokozásában értem el.
Porckorongsérv, ischias, lumbágó. Kar - váll - hát - nyak - vádli - comb: izomfájdalmai, migrénes fejfájás, gerinc és derék fájdalmak.

Valamint az egyoldalú túlterhelés okozta izom - ín merevségek és a myofasciális letapadások, triggerpontok okozta kisugárzó fájdalmak kezelésében.
A kezelések mindig a testi adottságokhoz és állapotokhoz mérten az egyedi igények alapján történnek.

Gyere és tégy egy próbát! Amennyiben nem vagy megelégedve a masszázzsal, az aznapi masszázsra a vendégem leszel. Maximális elégedettségi garancia, Te csak nyerhetsz!

Várlak sok szeretettel!
Bejelentkezni nálam (személyesen vagy telefonon: 06204823502) és a recepción van lehetőséged.