Összesen 25 elérhető órát találtunk neked

Rúdtánc

A rúdtánc az előadóművészet egyik formája, a tánc és akrobatika kombinációja. Táncelemeket tartalmaz akrobatikus trükkökkel vegyítve egy függőleges rúd igénybe vételével. A fitnesz és tánc egyre népszerűbb formája, amit hazánkban leginkább táncstúdiókban, vagy fitnesz termekben gyakorolhatunk. A világ számos országában rendeznek amatőr és profi bajnokságokat a sportágban. A 21. század elején kezdett el egyre szélesebb körben terjedni a rúdtánc a sportolni vágyók körében. Annak ellenére, hogy sokan a rúdtáncot a sztriptízbárokból ismerik, egyre kevesebben azonosítják az erotikus műfajjal.

Funkcionális köredzés

A funkcionális edzés lényegi eleme, hogy az egész testet dolgozza meg olyan gyakorlatokon, mozgásformákon keresztül amit a mindennapi életben használunk, tehát guggolások, emelések, húzó és toló mozdulatok. Ezen edzésformának az erő és állóképesség növelése mellett kiváló zsírégető és mozgáskoordinációra gyakorolt kedvező hatása van. A legfőbb jellemzője az összetettség, tehát minden oldalról éri behatás a testet és nem találkozunk két egyforma edzéssel sem. Kortól és nemtől függetlenül végezhető edzésforma, mellyel garantáltan elérheted az általad kitűzött céljaidat!

Has-Láb-Popsi

Egy órán belül próbálok minden izomcsoportot megmozgatni, főleg a nagyobb izomcsoportok, kritikusabb részekre való fókuszálással (Has-láb-popsi) különböző eszközök segítségével mint: súlyzó, laszti (kis,nagy labda), step pad, matrac, gumikötél vagy csak saját testsúlyos kondi, intervall edzés formájában. A gyakorlatok változatosak, amelyek hozzásegítenek a kívánt cél elérésében, legyen az súlyleadás vagy tónusosabb izomzat.

Bailar Dance

A Bailar Dance a koreografált aerobik és a latin versenytáncok (cha-cha, samba, jive) különleges ötvözete. Fejleszti az állóképességet, koordinációt, tartást, ritmusérzéket.

Ökölvívás

Sokszor összekeverik a box-ot és az ökölvivást. Az ökölvívásnak technikája, szépsége van még a box csak eszetlen verekedés. Mindig van hova fejlődni de én személyszerint az ökölvívás szerelmese vagyok.. a boxot hagyjuk a kocsmákba.

Oldalak

Óra Keresése